Як нестандартно використати пиво - корисні поради.
12.01.2024
9267

Журналіст
Шосталь Олександр
12.01.2024
9267

Приготування страв з риби може супроводжуватися неприємним запахом, який заважає на кухні. Але є кілька простих правил, які допоможуть уникнути цього.
Один із способів - використовувати пиво.
Натуральні кислоти, що містяться в пиві, можуть його позбутися. Якщо потрібно очистити сковорідку зсередини, просто залійте її трохи пивом і залиште на 20 хвилин. Потім помийте стандартним способом. Якщо потрібно очистити сковорідку ззовні, поставте її в більшу посудину і залийте пивом на 20 хвилин або більше. Потім вийміть сковорідку і помийте. Цей самий метод також можна використовувати для каструль.
Читайте також
- Салат за 5 хв — потрібні крабові палички та кілька інгредієнтів
- Сміливі образи Дорофєєвої — що цього літа носить співачка
- Образи з найуніверсальнішими джинсами — актуальні весь рік
- Ніколи не садіть озимий часник після цих культур — чому так
- Зливи, місцями лише +9 °С — яка погода буде в Україні сьогодні
- День святого Іллі 2025 — красиві листівки та душевні побажання