Простий спосіб, як смачно та корисно приготувати хек чи минтай.

Простий спосіб, як смачно та корисно приготувати хек чи минтай
Простий спосіб, як смачно та корисно приготувати хек чи минтай

У цьому рецепті ми покажемо вам простий і дієвий спосіб зробити рибу соковитою, ароматною й дійсно смачною. Хек чи минтай тушкуються в овочах із прянощами, що додає страві максимум користі. Такий обід або вечеря стануть ідеальними варіантами для вашого меню.

Рецепт опублікували на каналі YouTube Alina FooDee.

Для цього вам знадобиться:

  • хек або минтай — 1 кг;
  • цибуля — 1 шт.;
  • перець солодкий — 0,5 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • кетчуп — 3 ст. л.;
  • вода — 100 мл.;
  • лавровий лист — 1 шт.;
  • сіль, перець чорний, сушений часник — до свого смаку;
  • мелений коріандр — 0,5 ч. л.

Як готувати:

Спочатку очистите рибу, поріжте її шматками, посоліть, поперчіть і понатируйте часником. Дайте підсолитися протягом 10–15 хвилин.

Поріжте цибулю, натріть моркву, а перець наріжте соломкою. На розігрітій сковороді обсмажте овочі в олії до м'якості.

Додайте лавровий лист, кетчуп, коріандр, воду і трішки тушкування.

Покладіть шматки риби на овочі, закрийте кришкою і тушкуйте на малому вогні 20–25 хвилин. Подаємо страву гарячою з соусом і овочами.

Не пропустіть інші рецепти з кабачків:

Секретні котлети з кабачків, схожі на м'ясні, заховають ваш секрет.

Смачний рецепт кабачків по-французьки від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Оригінальна закуска з кабачків, як з ресторану — рецепт поліщняка.

Прості деруни з кабачків, смачніші за картоплю

У цій кулінарній статті розглянуто рецепт тушкованої риби з овочами, що є простим і дуже смачним. Звичайні інгредієнти перетворюються на апетитну страву, яка підійде як для вечері, так і для сімейного обіду. Рецепт був опублікований на каналі YouTube Alina FooDee, рекомендуємо спробувати цю страву або інші варіації з кабачків, які також наведені у тексті.

Читайте також

Реклама