Так кабачки ви ще не готували — омлет з моцарелою для перекусу.

Так кабачки ви ще не готували — омлет з моцарелою для перекусу
Так кабачки ви ще не готували — омлет з моцарелою для перекусу

Швидкий, ароматний та легкий перекус, який готується з доступних продуктів - це не просто омлет і не просто смажені кабачки. Ніжна моцарела додає вершковості, а кабачки дарують літню соковитість. Така страва стане улюбленою ідеєю сніданку, вечері або перекусу без зайвого клопоту.

Рецепт можна знайти на YouTube каналі "Пан Фартух - прості рецепти".

  • кабачок - 1 шт.;
  • яйця - 3 шт.;
  • моцарела - 60 г;
  • сіль і спеції - до свого смаку;
  • олія - для смаження.

Спосіб приготування

Нарізати кабачок кружальцями середньої товщини. Розігріти сковороду з невеликою кількістю олії й обсмажити кабачки з обох боків до легкої золотистої скоринки.

Тим часом у глибокій мисці збити яйця з сіллю та спеціями. Коли кабачки будуть майже готові, рівномірно залити їх яєчною сумішшю.

Зменшити вогонь і готувати під кришкою кілька хвилин, поки омлет не схопиться.

Наприкінці викласти зверху кульки моцарелі, накрити кришкою ще на хвилину - і подавати одразу гарячим.

Раніше ми писали про рецепт лінивих пиріжків на картопляному пюре - тісто легке та пухке.

Також ми писали про правильне тісто для пельменів - не розварюються і не злипаються.

Ще ми розповідали про найкращий рецепт тіста для вареників - ніколи не розварюються.

Кулінарна стаття про швидкий рецепт омлету з кабачками та моцарелою, який можна з легкістю приготувати з доступних продуктів. Ідеальний варіант для сніданку, вечері або перекусу без зайвих клопотів.

Читайте також

Реклама